PERMAKULTUR I STJÄRNSUND

DAVID ROXENDAL


David är en uppfinnartyp med stor portion skaparglädje och en av grundarna till Permakultur Stjärnsund, ett centrum för permakulturutveckling i Södra Dalarna. Under fem korta år har han totalt vänt på sitt liv som lägenhetsbo och "datanörd" till en mer självförsörjande och ekosystem-nära livsstil med extremt låga utgifter. Han bor i sitt egenbyggda tiny house och spenderar nästan alla sina vakna timmar utomhus. Maten odlas på tidigare oanvänd mark och lagas i uteköket som blivit det naturliga hjärtat i verksamheten.

Några kanske känner igen honom från tv-serien "Kalles sex liv" som gått på SVT 1 i höst, där Kalle Zackari Wahlström träffar människor som valt ett annat sätt att leva på. Om människor som har vågat bryta ett mönster och ta sig ur ekorrhjulet. 

David kommer berätta mer ingående om sina livsprojekt och visa kvalitetsbilder både från marken och ovan. För dig som drömmer om att själv våga bryta sig loss och satsa på en annan livsstil så kan vi varmt rekommendera denna föreläsning!


Läs mer om Permakultur Stjärnsund i Dalarna här:
http://stjärnsund.nu

 

FORMFRUKOST

TORSDAG 12 OKTOBER
08.45-10.00
 

PLATS
DESIGNCENTRUM
PRÄSTGATAN 9, ÖSTERSUND

 
unnamed4.jpg
unnamed3.jpg
unnamed5.jpg
unnamed.jpg
19144088_10154389273240728_4402997862790856467_o.jpg
ROX_9197.jpg

FRUKOSTPÅSE A'LA LILLA SALUHALLEN

Som guldkant på hela Formveckan kan vi glatt presentera ett härligt samarbeta med Kristoffer och Hedda på Lilla Saluhallen som har ordnat FormFrukost-påsar till alla frukostföreläsningar! 

Du som är medlem i Svensk Form får åtnjuta dessa matupplevelser gratis mot uppvisande av medlemskort, eller om du väljer att teckna medlemskap i Svensk Form på plats (erbjudande just nu: 379 kr/år). Föranmäl gärna om du vill ha frukost, till jamtland@svenskform.se så vi vet hur många vi ska beställa, annars gäller först till kvarn.