HÅLLBar kunskap

ÅSA WILHELMSSON
LÄRARE Bäckedals Folkhögskola
 

Är det möjligt att på 2000-talet leva på ett sätt som inte belastar vår jord på sikt? Går det att kombinera dagens moderna teknik, uppfinningsrikedom och entreprenörskap med gammal kunskap? De frågorna ställdes på Bäckedals Folkhögskola I Sveg och resultatet blev den ettåriga kursen Hållbar Kunskap. I samarbete med kulturreservatet Lillhärjeåbygget får kursens deltagare under ett år lära sig det traditionella fjälljordbruket och leva som självhushållande småbönder. Kursen blev lyckad och lärorik och är nu en årlig återkommande utbildning på skolan


Läs mer om kursen här!

 

DESIGNLUNCH

FREDAG 13 OKTOBER
11.45-13.00
 

PLATS
DESIGNCENTRUM,
PRÄSTgatan 9, ÖSTERSUND

 
BF 9.jpg
BF 3.jpg
BF 8.jpg
BF 7.jpg
 

LUNCHPAKET A'LA LILLA SALUHALLEN

Som guldkant på hela Formveckan kan vi glatt presentera ett härligt samarbeta med Kristoffer och Hedda på Lilla Saluhallen som har ordnat DesignLunch-paket till alla lunchföreläsningar! 

Du som är medlem i Svensk Form får åtnjuta dessa matupplevelser gratis mot uppvisande av medlemskort, eller om du väljer att teckna medlemskap i Svensk Form på plats (erbjudande just nu: 379 kr/år). Föranmäl gärna om du vill ha lunch, till jamtland@svenskform.se så vi vet hur många vi ska beställa, annars gäller först till kvarn.